Lid worden

Op dit moment liggen alle activiteiten van het koor stil door de lockdown, maar het volgende concert (de Mattheus Passion van Bach) staat gepland voor 28 maart 2021. De repetities daarvoor zullen (afhankelijk van het verloop van de coronacrisis) waarschijnlijk na de zomervakantie weer beginnen. Als u altijd al een zwak voor oratoriummuziek hebt gehad, is dat natuurlijk een goed moment om te kijken of een lidmaatschap van Stella Maris iets voor u is. Want nog los van het plezier om een hele avond met prachtige muziek bezig te zijn, is Stella Maris ook een hecht en sociaal koor.

Momenteel kunnen we bij alle koorpartijen versterking gebruiken. Vanaf het moment dat we weer met de repetities beginnen, bent u welkom om te kijken of de sfeer en de manier van repeteren iets voor u is. Mocht u na enkele repetities besluiten dat u wel lid wilt worden, kijkt onze dirigent, Henk Trommel of u in het koor past, en kunt u daarna lid worden.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkcentrum ‘t Anker, Karveel 33-01, 8231 BH Lelystad. De contributie bedraagt € 20,– per maand.

Mocht u overwegen om bij ons te komen kijken, kunt u met de secretaris bellen of het contactformulier invullen. Zodra er dan meer duidelijkheid is over de herstart van de repetities, krijgt u een seintje.