Lid worden

Nadat we bijna anderhalf jaar niet konden zingen vanwege Corona, hopen we op 1 september aanstaande weer te kunnen starten met onze repetities. Als u een liefhebber bent van oratoriummuziek, en ook al enige zangervaring heeft, is een lidmaatschap van Stella Maris misschien ook wel iets voor u. Nog los van het plezier om een avond per week fijn te zingen en met mooie muziek bezig te zijn, is Stella Maris ook een gezellig en sociaal koor.

Bij alle stempartijen kunnen we versterking gebruiken. Vanaf het moment dat we weer met de repetities beginnen, bent u welkom om te kijken of de sfeer en de manier van repeteren iets voor u is. Mocht u na enkele repetities besluiten dat u wel lid wilt worden, kijkt onze dirigent, Henk Trommel of u in het koor past, en kunt u daarna lid worden.

We repeteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkcentrum Het Anker, Karveel 33-01, 8231 BH Lelystad. De contributie bedraagt € 20,– per maand.

Mocht u overwegen om bij ons te komen kijken, kunt u met de secretaris bellen of het contactformulier invullen. Zodra er dan meer duidelijkheid is over de herstart van de repetities, krijgt u een seintje.