Lid worden

Op dit moment liggen alle activiteiten van het koor stil door de lockdown. We hopen weer te gaan zingen in januari 2021. Als u altijd al een zwak voor oratoriummuziek hebt gehad, is dat natuurlijk een goed moment om te kijken of een lidmaatschap van Stella Maris iets voor u is. Want nog los van het plezier om een hele avond met prachtige muziek bezig te zijn, is Stella Maris ook een hecht en sociaal koor.

Bij alle stempartijen kunnen we versterking gebruiken. Vanaf het moment dat we weer met de repetities beginnen, bent u welkom om te kijken of de sfeer en de manier van repeteren iets voor u is. Mocht u na enkele repetities besluiten dat u wel lid wilt worden, kijkt onze dirigent, Henk Trommel of u in het koor past, en kunt u daarna lid worden.

We repeteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Kerkcentrum Het Anker, Karveel 33-01, 8231 BH Lelystad. De contributie bedraagt € 20,– per maand.

Mocht u overwegen om bij ons te komen kijken, kunt u met de secretaris bellen of het contactformulier invullen. Zodra er dan meer duidelijkheid is over de herstart van de repetities, krijgt u een seintje.