Projectlid worden

Stella Maris biedt de gelegenheid aan zangliefhebbers om deel te nemen aan een concert en de voorafgaande repetities. U wordt dan projectlid voor de duur van deze periode. De voorwaarden zijn:

  • Dat er ruimte is bij uw stemsoort voor projectleden en dat u de laatste drie repetitiemaanden voorafgaand aan het concert de wekelijkse repetities bijwoont. Momenteel is er ruimte bij de bassen, de tenoren en de sopranen.

  • U heeft koorervaring en/of u kunt noten lezen.

  • U wordt beoordeeld of uw stem(-kwaliteit) binnen ons koor past; in een ontspannen sfeer zal de dirigent een korte test afnemen, waarna hij het bestuur adviseert.

  • De contributie bedraagt  € 20,– per maand.

  • Bladmuziek is voor eigen rekening, tenzij deze bij het koor voorradig is. Dan krijgt u die in bruikleen.

Momenteel zijn de stemgroepen nagenoeg in balans. Evenwel is het de moeite waard om contact met het secretariaat op te nemen op de hieronder aangegeven wijze.

U kunt ook ten alle tijden langskomen om de sfeer van onze vereniging te ervaren. Het beste neemt u daarvoor contact op met de secretaris om hiervoor een afspraak te maken, dit kan via e-mail of telefonisch. (Een enkele keer repeteert het koor op een andere locatie of begint de repetitie op een ander tijdstip.)

Secretaris:
C.O.V. Stella Maris
p/a: Diete Munnike
Bongerd 201
8212 BL Lelystad
tel. 0320 233525

e-mailadres: info@stella-maris.nl

Aanmelden via ons contactformulier.

Uw naam:

Uw e-mail:

Onderwerp:

Uw bericht:

Neem de onderstaande code over in het lege tekstvak:
captcha