Koorlid worden

Als u op zoek bent naar een gezellig èn kwalitatief goed koor dat de beroemde werken van Bach en vele andere grote componisten uitvoert, dan bent u bij ons aan het goede adres en zeer welkom bovendien. Bij de meeste stemgroepen kunnen we wel wat versterking gebruiken, vooral bij de sopranen, bassen en tenoren, maar nieuwe alten zijn ook welkom.

Enige muzikale ervaring is natuurlijk een voordeel, bijvoorbeeld doordat u al koorervaring heeft opgedaan. Als u noten kunt lezen doordat u een instrument bespeelt, dan helpt dat natuurlijk ook. Toch is zulke ervaring niet beslist nodig. We maken gebruik van hulpprogramma’s om het instuderen van de muziek te vergemakkelijken (www.koorpartijen.nl). Het komt er dus op neer dat we iedereen die graag zingt en enig muzikaal gevoel heeft, de mogelijkheid willen bieden om mee te zingen bij ons koor. 

Kom daarom gerust eens een aantal repetities kijken, luisteren en meezingen om te ervaren of dit iets voor u zou kunnen zijn. Als u daarna denkt: dit  lukt me wel en ik zou graag lid willen worden, dan neemt onze dirigent nog een korte stemtest bij u af om zo een eigen indruk krijgen van uw stemkwaliteit. Ook wordt dan door hem bepaald bij welke stemgroep u thuishoort. De eisen zijn echt niet heel hoog. Een nieuwe stem zou alleen geen afbreuk mogen doen aan de huidige kwaliteit van het koor.

U bent elke week welkom om de sfeer van ons koor te ervaren. We repeteren elke woensdagavond van 20-22 uur. in Het Anker, Karveel 33-01.  Momenteel is het vakantie, maar op woensdag 28 augustus beginnen we weer. 

Als u uw komst tevoren aankondigt via het secretariaat dan kunnen wij alvast muziek voor u klaarleggen en naar u uitkijken.

Alvast ter info: de contributie voor koorleden is € 20,00 per maand.

 
C.O.V. STELLA MARIS

Secretariaat:
Diete Munneke
Bongerd 201
8212 BL Lelystad
Tel. 0320 233525
e-mailadres: info@stella-maris.nl

of vul ons contactformulier in.